(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bench

Een hondenbench geeft routine, structuur, veiligheid en rust aan je hond. Het is zeer geschikt voor honden en puppy’s die niet graag alleen zijn of veel rust nodig hebben. Ook honden die tot rust moeten komen, doordat ze onrustig zijn, kunnen baat hebben bij een bench. En wanneer jij niet thuis bent, is de hondenbench als een mand die ervoor zorgt dat je hond geen spullen kapot kan maken. 

De bench moet wel comfortabel voor je hond zijn. Daarom verkoopt Megapets ook bench accessoires die hierbij kunnen helpen, zoals een bench matje of kussens, voer- en drinkbakken en eventueel bench hoezen. Ook is het belangrijk dat de bench groot genoeg is, de hond moet erin kunnen liggen en zitten. Zorg dat de bench op een plek staat waar de hond je wel kan blijven zien en ruiken.

Mega Tip: Denk van tevoren goed na over waarvoor je de bench wil gebruiken en pas hier het materiaal op aan. Zo is een kunststof bench zeer geschikt voor het transport van de hond en een stoffen bench perfect voor wanneer de bench makkelijk opvouwbaar moet zijn.

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina