(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hondenvoer

Een belangrijk onderdeel van het gezond houden van je hond, is goed hondenvoer. Een voer met een goede kwaliteit zal ervoor zorgen dat je hond vitaal is, een stralende vacht krijgt en vaste ontlasting heeft. Het is essentieel een voeding te kiezen die past bij de hond. Let daarom op de ingrediënten die in het hondenvoer zitten, het gewicht en de levensfase van je hond.

Ook is er veel verschil tussen droog en nat voer. Droogvoer bevat meer zout, en daarom is het belangrijk de waterbak altijd te vullen met genoeg en vers water. Wanneer er alleen natvoer wordt gevoerd aan de hond, kunnen er sneller problemen met tandsteen ontstaan. Daarom raden wij aan af te wisselen tussen nat- en droogvoer.

Megapets heeft een mega aanbod aan hondenvoer. Van ons huismerk Pittah tot de A-merken Renske, Prins, Smolke en Canex. Onze merken zijn van premium kwaliteit en goed voor de hond.

Mega Tip: Geef je volwassen hond op 2 vaste tijdstippen te eten, zoals in de ochtend en in de avond. Haal hierna de bak weg, zodat je de hond leert op deze momenten te eten.

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 281 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 281 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina